Дай отстрани
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с гуми на 146
Collapse
X
-
Колата си изглежда прилично . Не смятам че ще е удачно да я повдигаш отзад или нещо подобно.
Както казаха другите , гумките идват малко по широки за тая кола. Възможно е и джантите да са с неподходящ размер (става въпрос за офсета), но все ми се струва че с тоя размер гуми няма да стане работата.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Гумите са доста добри като марка и модел и може би наистина ще е по-добре да намериш вариянт да си останеш с тях и все си мисля че имаш шанс със смяна на задните амортесьори с малко по твърди. На мойта кола определено бяха изпуснали от висенето по автокъщи и после разликата беше осезаема ама нека кажат и другите колеги.98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Re: Проблем с гуми на 146
Първоначално публикувано от Va4oВчера си взех Алфа 146 от Германия ми я докараха. Проблема е че като се качи един човек отзаде и при наи малкото друсване и гумите удрят в калниците. Джантите са 16-ки гумите са 225/40 Дънлоп нови. Има ли шанс да ги запазя. Примерно да се повдигне отзаде, защото така е много стабилна и стои страхотно на пътя.
при мен лично задника ми е вирнат мноо - заради метановите бутилки, които е имало са сложили други пружини...Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
Дошло му е времето да погледнеш калкулатора на
www.avtogumi.com97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Първоначално публикувано от Va4oВладу е прав проблема не е в големината, а в широчината. Защотото ако ги сменя с 15-ки на 55 или на 60 даже ще даде по голям диаметър, но ще се побере под калникаEx: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
Проблема, както каза един колега по-горе е не в широчината на гумата а в офсета на джантата, инфо за офсета пак тук: http://www.avtogumi.com/
Пък ако търсиш нови 195/50/15 с оригинални алуминиеви джанти от Alfa 146 Ti -> мое да се обадиш за бартерMitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
Comment